onsdag 17 februari 2010

Kaotisk dag


Idag vid lunch ringde dagis och sa att Alma blev konstigt blå på läpparna lite nu och då. Eftersom hon föddes med ett hjärfel blev vi naturligtvis jätteoroliga att det var något med syresättningen av blodet som krånglade, även om hon friskförklarades från det strax före jul. Vi tog henne till akuten och hamnade sedan på barnavdelningen. Tre långa timmar spenderades där med undersökningar, EKG och blodprover. Alma var jätteduktig även om tårarna sprutade när hon såg den hemska nålen till blodprovet. Vi har nu fått komma hem eftersom EKG såg bra ut. Vi väntar på att läkaren ska ringa oss om svaren från proverna. Eventuellt kan hon ha en infektion i kroppen... Stackars Alma har varit uppkopplad på EKG fem gånger redan under sitt knappt 2-åriga liv.
Efter en omtumlande dag somnade lilla prinsessan kl 18.00 ikväll (pappa Björn också)... Jag längtar också att få lägga den är galna dagen bakom mig. Att vara förälder är det bästa som finns även om man konstant får vara orolig...
Alma sa "Älskar dig mamma" innan hon somnade ikväll. Älskar dig också dockan!

2 kommentarer:

  1. Men lilla Alma, måste ha varit hemskt för er. Hoppas att proverna visar att det inte är nåt, eller åtminstone nåt dom kan medicinera mot snabbt.
    Kram Charlotte och Hilma

    SvaraRadera
  2. Tack, vad gulliga ni är! Vi får hitta på något kul när Alma har piggat på sig.../Maria

    SvaraRadera